zondag 21 februari 2010

Grensborden verwoest

Om 04.00 uur constateerde een jonge inwoner van de Republiek dat onze grensborden langs de Middenweg waren bewerkt met verf. Edward Voshaart heeft de borden direct in veiligheid gebracht in de stal van zijn boerderij. De borden zijn zwaar beschadigd door de verf en door pogingen om ze om te trappen. De familie Voshaart is de hele nacht met terpentine in de weer geweest om de borden te redden. Om half negen waren de borden weer schoon en in elkaar geschroefd.

Heeft iemand iets gezien? Toen we de borden aan het opladen waren om 4.30 uur, kwam er een busje van Waternet langsrijden, maar dat zal wel toeval zijn! Herkent iemand iets aan de graffiti op de borden? Laat het ons even weten op horstermeerprotest@gmail.com.

De afsluiting van de polder morgenochtend komt hierdoor niet in gevaar. Schop maar, sla maar, de Republiek is onverwoestbaar!

*uiteraard zijn de borden inmiddels overgebracht naar een veilige plek. Zij liggen niet meer bij boerderij Voshaart.

13 opmerkingen:

 1. en nog boer ook!!!21 februari 2010 om 04:13

  en de boer lost het alweer op
  GEEN BOEREN GEEN ETEN

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Belachelijk dat ze dit doen. Mooi dat het doorgaat morgen, zo zie je maar dat de horstermeer het niet zomaar opgeeft. Maar dat vernielen is gewoon weer te triest voor woorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend sneu!! Wij zijn niet kapot te krijgen!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ongelovelijk,wat een verstand.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een trieste lui zeg die zoiets doen, gelukkig hebben wij meer lef!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik mag het niet zeggen, maar het is toch raar dat ´´waternet´´ om 4.30uur langs komt rijden??? Er wordt daar toch nooit ´s nachts gewerkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop dat ze dit lezen, want van mij mogen dat soort gasten dood vallen. Wat een zwakzinnige figuren. waarschijnlijk weten ze niet eens waar het over gaat!
  Als jullie ze vinden zou ik ze verzuipen in de polder :P zal ze goed doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt belachelijk dat iemand tot zo iets in staat is!!! Ze snappen zeker niet waarvoor dit allemaal nodig is?! We hebben het hier over een serieuze strijd! Ik zou aangifte doen van vernieling!!! Ik wens jullie in ieder geval heel veel succes met deze strijd!!!
  Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wij zijn zeer benieuwd hoe dit plan gerealiseerd wordt.
  Wij willen helpen waar we kunnen.
  Is het mogelijk dat andere gemeentes of personen zich bij jullie aansluiten?
  Kan iemand zich al naturaliseren tot "Horstermeerer"?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is nogal eenvoudig:

  Schadeadvocaat inschakelen en een flinke claim alvast vastleggen en bij de rechtbank voorleggen.

  En dan ook voor alle bewoners in de polder. Emotioneel en materieel.

  U constateert dat u schade zult lijden aan deze doordrukkerij van een dictatoriaal regime in Den Haag. Dus moet er emotionele en materiele schade vastgesteld worden. Dat is heel belangrijk. Dat is zowel de energie aan de acties die gevoerd worden nu alsmede processen etc in de toekomst. Gewoonweg alles. Immers is er een expertise die al kanttekeningen heeft omtrent deze belachelijke actie wederom van CDA beleid.
  Desnoods gaat u naar het europese gerechtshof. Ik wens jullie sterkte en steun deze oproer tegen gezagsmisbruik. Gezagsmisbruik die in alle takken van de samenleving naar voren komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De victorie begint dus in de Horstermeerpolder.
  Onze steun aan Uw opstand is oprecht, ons advies bevrijdt u ook gelijk van religie in de Republiek Horstermeerpolder en samen op naar een betere wereld zonder fysiek en geestelijk misbruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. waanzinnig jullie Republiek we sluiten ons graag bij jullie aan ga zo door

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik wens U allen succes! Met zo'n volkslied zal dat uiteraard wel lukken.

  BeantwoordenVerwijderen