woensdag 17 februari 2010

Staatsgreep geslaagd


De Horstermeerpolder heeft zich op 17 februari 2010 afgesplitst van de gemeente Wijdemeren en de Provincie Noord-Holland. Om 21.00 uur pleegden de bewoners van de polder een succesvolle staatsgreep. In het bijzijn van ongeveer een kwart van de 1000 inwoners riep President H.W. Stuyver de Republiek Horstermeerpolder uit.

6 opmerkingen:

 1. Laat maar zien dat het menis is. Ik kom zeker maandag even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke actie. Ik heb altijd sympathie voor wie eigen huis en haard wil behouden. Toch schrik ik van jullie "complot"-denken, zo krijg je nooit de vrienden die je nodig hebt en kijk je nooit eens eerlijk naar jezelf.

  Bas uit Amsterdam (werkte voorheen bij provincie)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Provincie, LTO, AGV, Natuurmonumenten....
  Hoezo smeden de bewoners een complot

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goeie actie zeg! Geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bas uit Amsterdam:

  Als ik de dossiers lees blijf ik me verbazen:
  Er zal toch heus wat aan de hand zijn als ze al 15 jaar plannen maken voor de Horstermeer. Doen ze vast niet alleen om jullie te plagen?

  Op site provincie en gemeenten lees ik dat jullie steeds meedenken over de plannen maar je steeds op trekken je uieindelijk steeds terug. Zo koop je tijd, dat wel. En misschien leidt uitstel tot afstel, maar is dat wat elk van jullie wil tegen elke prijs?

  Want een huis tegen normale prijs verkopen kun je de komende 10 jaar wel vergeten. En waarom? Waar gaat het over? Een moeras 400 meter verderop?
  Als ik En Hoe,

  BeantwoordenVerwijderen